Siipiravintola Turku

Olemme Vappuna auki seuraavasti:

Ti 30.4 klo 13-20

Ke 1.5 klo 13-22

Hyvää ja iloista Vappua kaikille!

Parhaat siivet­ ­Turussa.

Tarjoamme perjantaisin lounasta klo 11-15

Otamme pöytävarauksia ma-to. Pe-su emme ota emmekä arkipyhinä.

Meiltä saa ostettua myös lahjakortteja

KÄYTÄMME KOTIMAISTA ATRIAN KANAA.

Herkullisia chicken wingsejä ja muuta fingerfoodia

Siivet sopivat niin pieneen kuin isoonkin nälkään. Erityisesti niiden vaikutus legendaarisina krapulantappajina on havaittu tehokkaaksi. Siipikastikkeita on tarjolla kuudella eri vahvuudella, mutta tulisinta Tsernobyl-kastiketta emme suosittele kun kokeneimmille siipien ystäville. Tuotteita saa myös tilattua mukaan esim. koti-iltoihin, juhliin tai yritystilaisuuksiin. Ravintola on varustettu A-oikeuksilla ja olut tarjoillaan meillä huurteisen kylmistä tuopeista kuten aidoissa siipiravintoloissa kuuluukin.

Aukioloajat

Ma-To klo 16.00-22.00

Pe klo 11.00-23.00

La klo 13.00-23.00

Su klo 13.00-22.00

Keittiö suljetaan 30min ennen sulkemisaikaa.

Arvostelut

“Turun paras siipimesta. Viikonloppuisin kannattaa valmistautua jonottamaan pöytää jos haluaa paikan päällä syödä. Tsernobyl kastike on 5/5 jos tykkää tulisemmasta.”

Markus P.Google

“Täältä saa ehdottomasti Suomen parhaat siivet! Myös kylkeen tilattavista ruoista löytää jokainen jotain, plussaa perunoiden maustamisesta. Hinta-laatusuhde on kohdallaan, viikonloppuna pöytävaraus suositeltavaa.”

Johannna K.Tripadvisor

“Erinomainen hinta-laatusuhde; hinnat olivat edulliset, ruoka oli erittäin hyvää, sitä oli yli nälkäänkuolevien tarpeen ja annokset lävähtivät eteen nopeasti. Kaiken kukkuraksi hanaolut oli Karhua. Tekee näin tamperelaisena tiukkaa kehua Turkua, varsinkin näin siipiasioissa, mutta nyt on pakko niellä ylpeytensä ja antaa kunnia sinne minne se kuuluu.”

Esko M.Google

“Palvelu on aina huippuluokkaa, kiireisenäkin hetkenä tulee sellainen olo, että asiakas on todella toivottu. Annoksissa ei ole koskaan ollut mitään vikaa, vaikka monesti olemme käyneet. Huippupaikka!!”

Maria M.Facebook

“Ehdottomasti paras siipiravintola missä olen koskaan syönyt! Maku on hyvä, palvelu nopeaa ja hinta kilpailukykyinen. Texas Pete -kastike on loistavaa ja saat itse valita dipin aina yhteen annokseen. Juoman saat jäiseen tuoppiin. Suosittelen jos tykkää wingseistä!”

Antti S.Tripadvisor

Tule syömään siipiä.

Puistokatu 5 | 20100 Turku

02 536 8500

turku@siipiravintola.fi